Gratis erhvervstilrettet ordblindeundervisning

Mange ordblinde har udfordringer med både at læse og skrive. Flere går helt udenom skriftlige meddelelser i deres arbejde – og får måske kollegaen til at skrive.

Det kan være, du slet ikke er klar over, at du har ordblinde medarbejdere – der ville kunne bidrage endnu bedre til jeres arbejdsplads, hvis de blot havde nogle værktøjer.

 

 

Jeg har fået mere selvtillid til fx at skrive mails til min chef. Jeg går ind og læser mailene nu, og besvarer de mails, der kommer. Med de hjælpemidler vi har fået, har det også gjort, at jeg er begyndt at læse flere bøger. Jeg er begyndt at læse avisen. Jeg kan bedre følge med i film. Konkret kan man sige, at det forbedrer mine dagligdags gøremål; at jeg ikke skal komme og spørge konen, Hvad står der dér på hylden i supermarkedet? Jeg er blevet bedre til at kommunikere på nettet og med folk. Så det er kun positivt!
Claus Jensen

Genbrugsvejleder, AffaldPlus

Vi tilbyder

Kompetencer til fremtiden

I Danmark kan man få GRATIS ordblindeundervisning (OBU) gennem VUC – og foregår undervisningen i arbejdstiden, er der mulighed for løntabsgodtgørelse (SVU). På VUC Storstrøm skræddersyr vi undervisningen og tager udgangspunkt i hverdagssituationer på jeres arbejdsplads. Vi lægger undervisningen, så det passer ind i jeres rutiner – både i forhold til tidspunkt og til placering.
\

Skræddersyede løsninger

\

Digitale hjælpemidler, bl.a. på smartphones og tablets

\

Læsning og orientering i de programmer, anvisninger og lignende, som I benytter

\

Stavning og tekstopbygning evt. dokumentation

KONTAKT

Kontakt vores uddannelseskonsulenter for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed. Trine Bakkedal – TRB@vucstor.dk – TLF 4024 4516 Morten Andersen – MOA@vucstor.dk – TLF 2016 6045